Monday, 10 July 2017

Meal Replacement Terbaik (Makanan nak kurus)

Kehidupan 2017 kini yang semakin memerlukan kita bergerak dengan lebih cepat kerana mencari rezeki, side income, mencari ilmu dan perkara lain. Semua perlu dibuat dengan pantas termasuklah aktiviti seharian seperti mandi, bersiap, mengemas rumah dan juga makan.
.
Sebab tu ada nya oulet makanan segera, peralatan rumah yang mudah dan pantas dan pemanas minuman. Tapi adakah semua itu baik ataupun memudaratkan kita lebi-lebih lagi makanan. Sebagai ibu bapa yang sibuk, makanan keluarga perlulah dititik beratkan. Contoh, makanan segera yang ada sekarang adakah betul-betul menjaga kesihatan badan? Atau lebih memudaratkan diri? Betul, jangka masa pendek memang kita tak nampak, tapi nak tunggu 10 tahun baru kita ambil tahu? Mungkin dah terlambat.
.
Ada dua pilihan sama ada PERTAMA kita ambil makanan segera dan ambil makanan tambahan yang bileh mencegah penyakit seperti darah tinggi, kencing manis dan kanser. Atau KEDUA kita ambil terus makanan yang sihat terus. Cara pertama mengubat dan kedua mencegah, terpulang kepada anda kerana anda ada pilihan untuk dibuat.
.
Disini saya nak berkongsi 'meal replacement' yang boleh jadi set makanan sihat anda untuk anda kekal kurus sebab pengambilan kalori yang kurang dan sihat. Anda ada banyak pilihan diluar sana, tapi saya tak dapat jamin keberkesanannya. Tapi dengan MEAL SHAKE saya dapat jamin keberkesanannya, sebab ada 'land mark study' untuk produk ini.
.
Ia sesuai dengan semua golongan bayi, pelajar, kanak-kanak, ibu mengandung, atlet, vegetarian, orang sakit, orang yang sibuk bekerja dan juga orang yang selalu mengambil makanan segera.
.
Manfaat MealShake:

1) mempunyai 24 jenis vitamin, mineral dan zat (nutrisi lengkap)

2) membantu tumbesaran

3) anti-oksida

4) detoksifikasi

5) sedap dan tidak mempunyai sebarang pewarna

Ianya boleh dicampur dengan buah-buahan yang dikisar atau apa jenis minuman kegemaran anda yang penting mestilah yang berkhasiat dan bukan minuman berkarbonat ye! Semoga bermanfaat, sila hubungi saya Abam Faiz untuk pertanyaan lanjut, wassap pun boleh 016-2881252.

No comments:

Post a Comment